Over Klik HR-diensten

Vanaf dag 1 helpen we onze klanten de basis voor succes te leggen. Dat is onze focus. De beloning voor een goed afgeronde klus is voor ons de mogelijkheid om méér te doen. Daarom geloven we dat mond-tot-mond reclame van tevreden klanten de sleutel van ons succes is.

Onze klanten

Technische bedrijfsschool Venray

Ooit is in een moment van verstandsverbijstering door onze politiek besloten om de LTS af te schaffen. Via het VMBO zou de ideale jonge werknemer klaar gestoomd worden voor het werken in de techniek. Helaas is hier maar heel weinig van terecht gekomen. In sommige gevallen moet je je net afgestudeerde werknemer in de techniek eerst eens wat dingen afleren, en ze uitleggen hoe het echte bedrijfsleven er uit ziet...
Maar een werknemer klaar voor het werken in de techniek komt in elk geval niet kant en klaar van school af...
En dan?

Dan start je toch "gewoon" je eigen bedrijfsschool op...
Ging het maar zo gemakkelijk...

Gemakkelijk is het zeker niet, maar toch gaat Klik HR-diensten met haar eigen initiatief aan de slag om met gedegen partners onderzoek te doen naar de opstart van een technische bedrijfsschool voor de metaalbewerkende bedrijven in Venray.
In september 2020 zijn we gestart met een subsidieaanvraag in het kader van de SLIM regeling.

Denk je nu als ondernemer, dat wil ik van dichtbij mee maken en ik wil hier in mee denken, dan ben je alsnog van harte welkom. We kunnen jouw deelname als metaalondernemer nagenoeg budgetneutraal aanbieden.

Onze partners zijn niet de eersten de beste, maar ervaren partijen met een goede reputatie. Denk daarbij vooral aan onze belangrijkste partner:
GBT Opleidingen (Blerick-Venlo)

Bel gerust met 06 1176 2336 of mail met emiel@klikwens.nl voor meer informatie.

Bedrijfsadvies

Klik HR-diensten heeft meerdere bedrijven van rode naar zwarte cijfers geholpen. Dat doen we NIET alleen, daarvoor hebben we een samenwerking afgesproken met HAZEU CONSULTANCY.
Samen met Frank Hazeu hebben we o.a. een bedrijf in bevestigingsmaterialen en meerdere verspanende bedrijven op weg geholpen naar een beter rendement.

HAZEU CONSULTANCY kan bogen op een indrukwekkende ervaring in de financiële (banken-)wereld, en houdt zich dus m.n. bezig met de financiële en fiscale aspecten, maar heeft ook een visie op marketing en sales en organisatie.

Op dit moment zijn we met een opdracht bezig voor een plaatbewerker en een verspaner.

Wil je meer weten over deze gezamenlijke dienstverlening?
Bel of mail met Emiel Beerkens  via 06 1176 2336 of emiel@klikwens.nl